Openstelling en verhuur

NB: vanwege het coronavirus en alle daarop gerichte maatregelen is er momenteel geen Open Kerk en is verhuur niet mogelijk. Houd de website in de gaten voor updates.

Nieuwsgierig geworden naar dit prachtige gebouw? Loop dan eens binnen op de tweede zaterdag van de maand. Dan is de kerk geopend van 13.30 tot 16.30 uur. Er zijn vrijwilligers aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de muurschilderingen of de Oud-Katholieke Kerk of gewoon voor een goed gesprek. Natuurlijk kunt u ook eens een Eucharistieviering bijwonen. Deze is iedere zondag om 10 uur 's ochtends. Gegevens over deze en andere vieringen kunt u vinden in de agenda. 

Het is ook mogelijk de kerk en/of de gemeentekamer te huren voor kerkelijke en niet kerkelijke activiteiten. Deze laatste dienen wel een passend karakter te hebben. Het is mogelijk te huren voor eenmalige activiteiten, zoals huwelijken, uitvaarten, concerten of vergaderingen. Huren voor vaste bijeenkomsten, bijvoorbeeld voor koorrepetities of vaste vergaderingen, is echter ook mogelijk.

In de kerkruimte is zitplaats voor 80 tot 90 personen.

In de gemeentekamer is ruimte aan tafel voor max. 15 personen.

Klik hier voor de contactgegevens voor beheer en verhuur.

Foto: kerkfotografie.nl

Oud-katholieke parochie HH Fredericus en Odulfus, Leiden  |  Techniek: Sync. Creatieve Producties, Hilversum.